Cerem demiterea conducerii Companiei de Transport Public Iași!

USR Iași a creat această petiție pe 10/01/2024

Politică

Semnează și tu, dacă ai devenit “sinistrat” în propriul tău oraș, din cauza incompetenților care au transformat transportul în comun într-o cursă cu obstacole!

 

Dacă ei vor să ne amendeze că noi nu deszăpezim în fața locuinței, haideți să îi „amendăm” și noi pe ei pentru haosul creat!

 

O echipă managerială incapabilă să modernizeze flota, dezinteresată să asigure deplasarea în timpi optimi și în condiții de siguranță a cetățenilor este, de fapt, un pericol pentru comunitate și trebuie înlocuită cu profesioniști.

 

Transportul urban de la Iași este “înghețat” la propriu, iar călătorii sunt lăsați pe jos, pentru că la butoane sunt aceiași nepricepuți, lipsiți de viziune și inițiativă.

 

CTP Iași a devenit o companie de întins capcane, în loc să fie o societate care să ofere servicii publice de calitate.

 

Semnătura ta este importantă, pentru ca aceștia să vadă, în sfârșit, cât de inutili au devenit și câtă nemulțumire generează cetățenilor ca tine care plătesc abonamente scumpe și contribuie la salariile lor uriașe, cu multe zerouri. 

 

Semnează acum petiția pentru demiterea unor iresponsabili plantați degeaba în funcții cheie. Transportul public trebuie să fie gratuit, accesibil, modern, funcțional și gestionat eficient.

Semnează

Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România, disponibilă aici Notă de informare.