Dublă cetățenie pentru românii din Spania!

USR Diaspora a creat această petiție pe 31/07/2023

Politică

Social

În 2024, punem și mai multă presiune pe autoritățile române și spaniole. Și avem nevoie de ajutorul tău în lupta pentru Dubla cetățenie.

În calitate de cetățeni europeni, ne așteptăm să beneficiem de aceleași drepturi oriunde circulăm și trăim în Uniunea Europeană. Spania rămâne, însă, printre puținele state UE care împiedică cetățenii români să obțină cetățenia. Se întâmplă și din cauza guvernelor incompetente, care nu au luptat pentru drepturile românilor de-a lungul anilor.

Putem schimba asta.

Noi, USR Spania și Portugalia, împreună cu reprezentanții USR din Parlamentul României și cel European, susținem un acord între Spania și România pentru a permite dubla cetățenie, română și spaniolă, pentru românii din Spania. Continuăm să lucrăm pe toate căile disponibile pentru a obține acest drept atât de important pentru românii care contribuie la economia spaniolă de de ani și ani.

Românii merită acest lucru. Și e momentul să arătăm că ni-l dorim, cât mai mulți, pentru a presa cele două guverne să ducă negocierile mai departe.

Haideți să fim zece mii! Semnează petiția și dă-o mai departe rudelor și prietenilor din Spania. Haideți să facem din Dubla cetățenie o realitate, împreună.Susțineți petiția!

Toate datele colectate de această petiție sunt procesate de USR conform legislației în vigoare privind protecția datelor. Termenii și condițiile procesării datelor pot fi consultați aici: https://www.usr.ro/informare-prelucrare-date-cu-caracter-personal/. Pentru exercitarea drepturilor privind ștergerea datelor personale sau restricționare a prelucrării, contactați [email protected].