STOP!!! Taxă de salubrizare majorată.

Uniunea Salvați România a creat această petiție pe 29/08/2023

Politică

Asta își dorește primarul PSD, Vasile Moldovan. Acesta a inițiat un proiect de hotărâre prin care solicită votul consilierilor locali pentru majorarea cuantumului taxei de salubrizare care urmează să fie plătit de utilizatorii serviciului public de salubrizare din municipiu Sighetu Marmației care nu au încheiat contracte de prestare cu operatorul de salubritate și care beneficiază de serviciul public de salubritate.

Utilizatorii vor trebui să achite 23 de lei/persoană/lună. În momentul de față această taxă este de 19 lei/persoană/lună, cuantumul fiind stabilit în 22 decembrie 2022, pentru anul 2023.

Dacă îți pasă ia atitudine.

Semnează această petiție prin care îți exprimi dezacordul față de majorarea taxei de salubrizare. Ne dorim ca tarifele, odată stabilite la sfârșitul anului, să nu mai fie modificate pe parcursul anului viitor. Primarul Vasile Moldovan trebuie să aibă în vedere interesul cetățenilor și să negocieze costurile la valoarea reală.

Semnăturile vor fi înaintate primarului PSD în cadrul ședinței convocate pe 31 august, deoarece părerea ta contează.

STOP!!!! Nouă ne pasă!!!!

Susține petiția!

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România este disponibilă aici Notă de informare. Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați .