Susține-l pe Dominic Fritz în recuperarea patrimoniului Timișoarei

USR Timișoara a creat această petiție pe 23/10/2023

Justiție

Politică

Dominic Fritz are curajul să recupereze patrimoniul pe care și l-au însușit ilegal clanul Cârpacilor, personaje din lumea interlopă și diverși piloși.

Mafia se mobilizează împotriva lui Dominic Fritz care recuperează patrimoniul Timișoarei, înstrăinat ilegal. Imobile istorice și terenuri de peste 5 hectare care însumează 22 milioane de euro, aflate pe malurile Begăi, au ajuns, prin fraudă, în mâinile unor interlopi, clanuri sau piloși.

Nimeni nu i-a deranjat nici măcar cu un control, până la Dominic Fritz, care a început o campanie de recuperare a proprietăților furate.

În locul construcțiilor ilegale de pe malul Begăi va apărea un Coridor Urban Verde, unde timișorenii se vor putea plimba, face sport și petrece timpul în natură, iar acolo unde au fost imobile acaparate ilegal de clanuri și băieți deștepți cu conexiuni politice, vor fi grădinițe.

Acum ei s-au organizat și vor să-l dea în judecată pe primarul Dominic Fritz pentru a-l intimida.

USR susține acțiunea lui Dominic Fritz pentru recuperarea proprietăților ajunse în mâinile mafiei și a Cârpacilor.

Dominic Fritz trebuie să lupte în continuare pentru recuperarea patrimoniului!

Alătură-te luptei lui Dominic Fritz pentru recuperarea patrimoniului Timișoarei!

Sprijină-i eforturile împotriva mafiei care a pus mâna ilegal pe clădiri și terenuri ale Timișoarei și semnează petiția!

Susține-l pe Dominic Fritz

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România este disponibilă aici Notă de informare. Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați .