Vrem cinema în Tulcea! Semnează și tu petiția!

USR Tulcea a creat această petiție pe 08/08/2023

Politică

VREM CINEMA IN TULCEA

Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea tinerilor tulceni, USR Tulcea lansează o petiție de susținere pentru un proiect de amenajare a unui cinematograf în Tulcea.

Avem nevoie de o susținere cât mai largă a acestui proiect, pentru a pune presiunea necesară pe autoritățile locale, astfel încât amenajarea unui cinematograf public să devină realitate in municipiul Tulcea.

De ce un Cinematograf?

Cinema-ul este unul dintre cele mai accesibile și atrăgătoare moduri de evadare din cotidian, facilitează atât relațiile interumane, cât și accesul la cultură.

Amenajarea cinematografului poate fi realizată prin parteneriat public – privat, ori prin finantare de la bugetul local și funcționarea acestuia să revină in administrarea Consiliului Local al municipiului Tulcea.

Dacă ești de acord cu propunerea noastră, SEMNEAZĂ și tu petiția!

Semnează

Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România, disponibilă aici Notă de informare.