Vrem Tulcea atractivă! SEMNEAZĂ pentru un oraș prietenos cu tulcenii si turiștii!

USR Tulcea a creat această petiție pe 06/06/2023

Mediu

Politică

Tulcea este poarta de intrare în Delta Dunării și ar trebui să fie un oraș mult mai primitor pentru turiști. Prin această petiție solicităm administrației locale mai multe investiții în:

 

·       mediu - investiții în spațiile verzi, atât cele existente, cât și altele noi;

·       comerț și piețe - piețe noi și piețe volante;

·       transport - transport public prietenos cu beneficiarii, ecologic, profesionist.

 

Vrem să facem din Tulcea un oraș modern, atractiv pentru turiști și prietenos cu locuitorii săi, propunând următoarele idei de investiții:

 

1. Plantarea de copaci umbroși (tei, stejari, arțari) în zona falezei, în parcuri, pe trotuare, în spațiile verzi ale cartierelor orașului (începând din centru până în toate cartierele mărginașe). Parcurile să fie adevărate spații de recreere cu mobilier urban atractiv.

 

2. Piețe noi în cartierele mari, periferice și piețe volante și itinerante (sezoniere).

 

3. Transport public decent, ofertant, funcțional, operativ, în toate zonele de locuit si de vizitat din Tulcea (de la Satul Pescăresc la Lacul Câșla, de la Faleza Tulcea spre cartierul C5 și dincolo de el, de la stadion Cozma Zaiț până în zona Dedeman, Dallas). Stații noi, moderne, modulare, care să protejeze beneficiarul de intemperiile naturii.

 

Ajută-ne să fim cât mai mulți în planul nostru de a convinge Primăria Tulcea să își facă o prioritate din a investi în cele propuse de noi.

 

SEMNEAZĂ această petiție dacă susții inițiativa noastră!

Sursa foto: britannica.com

Susține petiția!

Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România, disponibilă aici Notă de informare.