Vrem urgentarea lucrărilor de asfaltare din municipiul Tulcea! Semnează petiția!

USR Tulcea a creat această petiție pe 01/03/2024

Politică

USR Tulcea, prin consiliera Haliț Tatiana, solicită Primăriei Tulcea ca din respect și implicare pentru comunitate, să găsească soluții pentru a finaliza lucrările de șantier începute, mai ales acum când sezonul estival ne bate la usă.

Tatiana Haliț: "Există străzi care se află în reabilitare de aproape 2 ani de zile. Reabilitările sunt necesare însă nu este normal să dureze atât de mult.

Prin terminarea acestor lucrări, multe dintre ele abandonate, Primăria contribuie la condiții mai bune de viață în rândul comunității.

Eliminarea gropilor, eliminarea prafului și al noroiului și, nu în ultimul rând, fluidizarea traficului în municipiu ar trebui să devină una dintre prioritățile principale pentru decidenții din primărie. Există foarte multe artere principale cu șosele degradate în oraș și foarte multe secundare, adică alei între blocuri de care nu are nimeni grijă."

USR Tulcea cere ca aceste lucrări să fie executate de companii de specialitate pentru a nu avea rezultate de calitate slabă și, prin urmare, aceleași probleme de 34 ani.

Dorim lucrări și reparații calitative și mentenanță constantă drumurilor pe care circulăm zilnic și de aceea vă cerem sprijinul pentru demers și vă îndemnăm să semnați această petiție.

Semnează

Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor dumneavoastră personale și pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să consultați Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Uniunea Salvați România, disponibilă aici Notă de informare.